Zonnepanelen huren

Al voor € 48,- per maand (all-in) huurt u een complete zonnepanelen installatie met 8 zonnepanelen. Deze 8 zonnepanelen leveren meer energie op, dan uw huidige verbruik bij uw energieleverancier (uitgaande van een gemiddeld huishouden). Voor 12 panelen betaalt u € 72,- per maand en voor een installatie met 16 panelen € 96,- per maand. De huurtermijn bedraagt 12 jaar.
pavento solar zonnepanelen app

Direct besparen zonder investering

Met het Pavento huurabonnement hoeft u geen grote investering te doen om uw eigen duurzame energie op te wekken. Zo kunt u leuke dingen blijven doen en begint u direct met besparen op uw energiekosten. Met die besparing kunt u gelijk de maandelijkse huur van de zonnepanelen betalen. Na afloop van de volledige huurtermijn (12 jaar) zijn de zonnepanelen uw eigendom zonder bijkomende kosten. En betaalt u vervolgens ca. 18 jaar niets meer voor uw eigen opgewekte energie.

Vaste lage huurprijs

Wanneer u zonnepanelen huurt bij Pavento Solar betaalt u een vaste lage huurprijs. De prijs staat vast voor de duur van het huurcontract. De huurtermijn bedraagt 12 jaar. Stijgende energieprijzen behoren dus tot het verleden.

Zonne-energie zonder zorgen

Zonnepanelen huren mag dan op de langere termijn meer kosten dan zonnepanelen kopen, maar bij huren worden bijkomende zaken zoals verzekering en onderhoud voor u geregeld.

Eenvoudig meeverhuizen

U kunt uw zonnepanelen eenvoudig meeverhuizen, maar vaak zijn de nieuwe eigenaren bereid de zonnepanelen over te nemen. In dat geval gaat het huurcontract over naar de nieuwe eigenaren.

PAVENTO DOET MEER!

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw dak

Zonnepanelen huren of kopen?

Zonnepanelen kopen is goedkoper dan zonnepanelen huren. Bij de aankoop van zonnepanelen moet er weliswaar een investering worden gedaan, maar u betaalt geen maandelijks terugkerend huurbedrag. Afhankelijk van een aantal factoren zoals het aantal zonnepanelen, het maximale vermogen van de panelen, welke omvormer(s) u kiest en niet te vergeten uw verbruik, heeft u de aankoop van uw zonnepanelen in 6 tot 8 jaar terugverdiend.
Maar een dergelijke investering is niet voor iedereen haalbaar. In dat geval is het huren van zonnepanelen een goed alternatief.
Op deze manier toch uw steentje bijdragen aan een duurzamer milieu en tegelijkertijd toch besparen op uw energiekosten.

HUREN

KOPEN

Alles over zonnepanelen

Op de meeste koopwoningen kunnen zonnepanelen geïnstalleerd worden. Uw dak hoeft niet perse op het zuiden te liggen. Wel moet u zelf eigenaar zijn van het dak. Doe de Dak-check
Dat is afhankelijk van een aantal factoren zoals o.a. de ligging van het dak en het aantal zonnepanelen. We rekenen het graag voor u uit en met onze dak-check kunt u direct controleren of uw dak geschikt is voor zonnepanelen.
U kunt uw zonnepanelen eenvoudig meeverhuizen, maar vaak zijn de nieuwe eigenaren bereid de zonnepanelen over te nemen. In dat geval gaat het huurcontract over naar de nieuwe eigenaren.
De installatie van uw zonnepanelen kan in overleg snel gerealiseerd worden. Meestal kunt u binnen 8 weken al beginnen met besparen op uw energiekosten.
pavento solar voordeelpakket

Wat zit er in een huurpakket?

Scroll naar boven