Duurzame energie voor iedereen

Pavento Solar is van mening dat het zelf opwekken van duurzame energie voor iedereen een mogelijkheid zou moeten zijn.
Om die reden hebben we 3 actiepakketten samengesteld om u als consument te laten zien dat er diverse mogelijkheden zijn en dat de kosten voor een effectieve zonnepanelen installatie misschien minder hoog zijn dan u in de eerste instantie zou denken.

premium actiepakket

Actiepakket PREMIUM

4.999,-

 Exclusief btw

8x LG 335 WP All Black Cello
8x Enphase micro omvormers
Enphase Envoy-S monitoringssysteem
Inclusief montagemateriaal en installatie
Gratis BTW-teruggave service t.w.v. € 99,-
Verwachte opbrengst p/j2.680 kWh
Kosten 2.680 kWh energieleverancier€ 616,40*
Kosten complete installatie€ 4.999,-*
Terugverdientijd (4.999 / 616,40)8,1 jaar

Bij 12 zonnepanelen 6.999,- exclusief btw

* Bovenstaande gegevens zijn gebaseerd op een energietarief van € 0,23 per kWh bij uw energieleverancier. Deze bestaat uit het leveringstarief, energiebelasting, opslag duurzame energie en BTW. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. De BTW kan (ook voor particulieren) worden teruggevraagd bij de belastingdienst. Wij regelen dit graag voor u.

LG 335 Wp All Black Cello

Cello technologie vervangt de 3 busbars door 12 smalle stroomgeleiders om de betrouwbaarheid en opbrengst te verbeteren. Een fraaier uiterlijk dan de standaard mono kristallijn zonnepaneel.
Bovendien is de omgeving temperatuur minder van belang, waardoor de opbrengsten op warme zonnige dagen hoger ligt dan standaard poly- of monokristallijn zonnepanelen. Hoger vermogen, maar liefst 335 Watt vormgegeven in een zonnepaneel van 1686 x 1016 x 40mm. Dit hoog rendement zonnepaneel is tevens zeer geschikt voor de kleinere installaties.

Dit zonnepaneel is voorzien van een nieuw versterkt zwart frame en wit backsheet, waardoor de fabrikant 25 jaar garantie afgeeft. De dubbelzijdige celstructuur draagt bij tot meer kWh netto opgewekt vermogen.

cello technology
Klik op de afbeelding voor een vergroting
enlighten monitoring

Enphase Envoy-S

De communicatiegateway van de Enphase Envoy-S Standard stuurt zonne-energie productiegegevens naar de Enphase Enlighten bewakings- en analysesoftware voor uitgebreid onderhoud en beheer van het Enphase systeem op afstand. De Envoy-S Standard heeft uitstekende installatieflexibiliteit dankzij de meerdere opties voor aansturing en verbinding.

Enphase Micro omvormers

Het kiezen van een omvormer technologie is de belangrijkste beslissing die u moet nemen bij de overstap naar zonne-energie. Enphase micro omvormers bieden de meest geavanceerde omvormer technologie beschikbaar. Dit betekent hogere productie, betere betrouwbaarheid en ongeëvenaarde intelligentie.
De zonnepanelen absorberen zonlicht in de vorm van gelijkstroom elektriciteit (DC). De micro omvormer gemonteerd onder elk zonnepaneel, zet de gelijkstroom elektriciteit om in wisselstroom (AC) voor het gebruik in uw woning.

De nieuwe Enphase IQ7+ micro-omvormer is volledig ingericht op een slim energienet. De Enphase IQ7+ kan op afstand worden geupdate om aan de eisen van de ontwikkelingen van het elektriciteitsnet te voldoen en is geschikt voor 60 en 72 cel zonnepanelen.

micro inverter

Stel uw vraag

088 730 1000

Neem voor meer informatie contact met ons op. We helpen u graag verder. Wij staan voor u klaar op werkdagen tussen 8.00 en 20.00u

Voordelen van zonnnepanelen

 • Besparen op uw energiekosten
 • Zelf duurzame energie opwekken
 • Betaal geen energiebelasting
 • Een vaste prijs voor uw energie
 • Waarde verhoging van uw woning
 • Minimale levensduur van 25 jaar

Eerlijk advies

De aanschaf van zonnepanelen is een grote investering. We informeren u graag over de mogelijkheden voor uw woning.

Inzicht via app

Na de installatie heeft u direct inzicht in de opbrengst van uw zonnepanelen via de meegeleverde app van de omvormer.

Webshop

Complete pakketten, zonnepanelen, omvormers en installatie materiaal. Pavento heeft alles wat u nodig heeft voor uw zonnepanelen.

Dak-check

Weet u niet zeker of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Doe de Dak-check en wij informeren u of uw dak geschikt is.

Voorbeeld berekening

Stel u laat 8 zonnepanelen installeren. De kosten voor dit zonne-energie systeem bedraagt € 2.900,- exclusief btw (€ 609,-) die u terug kunt vorderen via de belastingdienst.

Met 310 wp (watt-piek) is de verwachte opbrengst ca. 2.480 kWh per jaar.
Met een energietarief van € 0,23 per kWh bij uw energieleverancier levert dit een jaarlijkse besparing op van € 570,40 en wordt de zonnepanelen installatie in dit voorbeeld in 5,08 jaar terugverdient.

Wij rekenen graag het aantal zonnepanelen uit wat past bij uw verbruik.

Belangrijk bij de installatie

Belangrijk bij de installatie zonnepanelen Zonnepanelen kunnen op verschillende manieren geïnstalleerd worden. Wij geven u graag een aantal tips op het beste rendement uit uw zonnepanelen te halen.

 • Plaats de zonnepanelen zoveel mogelijk op het zuiden gericht men bij voorkeur in een hellingshoek van 35°.
 • Zorg dat er geen obstakels in de omgeving van de zonnepanelen aanwezig zijn, die schaduw op uw zonnepanelen veroorzaken.
 • Plaats de omvormer zo dicht mogelijk bij de zonnepanelen.
 • Bij een zonnepanelen systeem van meer dan 2,25 ampère (600 watt-piek), moet u aansluiten op een eigen stroomgroep.
 • Geluid van buiten kan overgedragen worden wanneer er geen ruimte tussen de scheidingswanden (binnen) en het zonnepanelensysteem zijn aangebracht.
duurzame energie

PAVENTO DOET MEER!

Zonder moeite zonnepanelen kiezen, laten installeren en beheren, daar zetten wij een extra stapje voor. Maar daar stopt het niet. Neem bijvoorbeeld de klantenservice, die ook na kantooruren te bereiken is. We testen de zonnepanelen zelf om de kwaliteit te waarborgen, we maken alleen offertes op maat.

PAVENTO MONTEURS

Of neem onze monteurs, die in samenspraak met de klant de zonnepanelen installeren en elke dag hun werkplek opgeruimd achterlaten. We zijn vakkundig en beleefd. We helpen de klant om het systeem te begrijpen en we geven de handleiding persoonlijk af.

Meer informatie nodig over zonnepanelen?

Onze adviseur beantwoordt al uw vragen