Duurzame energie

Bij Pavento Solar zijn we ons ervan bewust dat de aanschaf van zonnepanelen een grote investering is en daarom doen we er alles aan om u van het best mogelijke zonnepanelen systeem te voorzien.
We streven er naar heel Nederland te laten profiteren van duurzame energie.

Een rendabele installatie begint bij deskundig advies. Lage rendementen worden niet alleen veroorzaakt door slecht materiaal, maar ook door ondeskundige installatie.
Wanneer u de installatie door Pavento laat verzorgen, weet u zeker dat uw zonnepaneleninstallatie, zo veel mogelijk rendement oplevert.

Doordat wij groot kunnen inkopen en met eigen adviseurs en installateurs werken, kunnen wij topkwaliteit leveren tegen scherpe prijzen.
Onze slogan is dan ook: Pavento doet meer!

pavento solar werking zonnepanelen

Eerlijk advies

De aanschaf van zonnepanelen is een grote investering. We informeren u graag over de mogelijkheden voor uw woning.

Inzicht via app

Na de installatie heeft u direct inzicht in de opbrengst van uw zonnepanelen via de meegeleverde app van de omvormer.

Webshop

Complete pakketten, zonnepanelen, omvormers en installatie materiaal. Pavento heeft alles wat u nodig heeft voor uw zonnepanelen.

Dak-check

Weet u niet zeker of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Doe de Dak-check en wij informeren u of uw dak geschikt is.

Opbrengst controle via de app

Bij de meeste omvormers is een app meegeleverd waarbij u real time de opbrengst van uw zonnepanelen kunt bekijken. Zo bent u op elk moment van de dag op de hoogte wat u bespaart.

Na afloop van de installatie kunnen onze klanten de opbrengst van de zonnepanelen tot op paneelniveau inzien. Zo heeft de klant altijd inzicht in de optimale opbrengst en weet hij wat de panelen opleveren.

enlighten monitoring
pavento solar groene energie

Pavento doet meer!

Zonder moeite zonnepanelen kiezen, laten installeren en beheren, daar zetten wij een extra stapje voor. Maar daar stopt het niet. Neem bijvoorbeeld de klantenservice, die ook na kantooruren te bereiken is. We testen de zonnepanelen zelf om de kwaliteit te waarborgen, we maken alleen offertes op maat.

Pavento monteurs

Of neem onze monteurs, die in samenspraak met de klant de zonnepanelen installeren en elke dag hun werkplek opgeruimd achterlaten. We zijn vakkundig en beleefd. We helpen de klant om het systeem te begrijpen en we geven de handleiding persoonlijk af.

Pavento Solar

Bij Pavento Solar zijn we ons ervan bewust dat de aanschaf van zonnepanelen een grote investering is en daarom doen we er alles aan om u van het best mogelijke zonnepanelen systeem te voorzien.

Onze pluspunten

Contact

Aventurijn 808
3316 LB Dordrecht

KvK: 58.744.568
BTW: NL.0839.88.646.B03

Winkelwagen
0
Scroll naar boven