Pavento zonnepanelen

Inmiddels is iedereen zich bewust dat we onze leefomgeving te zwaar belasten. En iedereen is bereid daar wat aan te doen. Maar duurzame oplossingen brengen vaak hoge kosten met zich mee.
Zonnepanelen zijn de afgelopen 5 jaar betaalbaar geworden niet alleen dankzij subsidies, maar ook de aanschafprijzen zijn gedaald. Zonnepanelen kunnen op een duurzame manier uw huishouden voor een groot deel van de benodigde energie voorzien zonder het milieu te belasten.

Pavento Solar

Veilige en betrouwbare producten van A-merken

Bij Pavento Solar zijn we ons ervan bewust dat de aanschaf van zonnepanelen een grote investering is en daarom doen we er alles aan om u van het best mogelijke zonnepanelen systeem te voorzien. We streven er naar heel Nederland te laten profiteren van duurzame energie.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Een omvormer zorgt ervoor dat de opgewekte gelijkstroom omgezet wordt naar wisselstroom die nodig is voor elektrische apparaten.
Er wordt gewerkt met topfabrikanten zoals
JA Solar en Benq. Aan de hand van uw wensen wordt het ideale paneel geselecteerd.

Omvormers

De omvormer is het hart van uw zonnepanelensysteem. Daarom is een betrouwbare omvormer met een hoog rendement belangrijk. Maar wat is een goede omvormer? En welke omvormer past het beste bij mijn situatie? Afhankelijk van het aantal panelen, het type zonnepanelen en de ligging van deze panelen op uw dak, kunnen wij de meest geschikte omvormer bepalen.

Montagemateriaal

Degelijk en mooi afgewerkt montagemateriaal dat decennia meegaat onder alle weersomstandigheden. Aan de hand van uw type dak wordt het juiste systeem geselecteerd. In onze webshop kunt u diverse montagematerialen vinden. Meer informatie nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

Pavento Solar

Bij Pavento Solar zijn we ons ervan bewust dat de aanschaf van zonnepanelen een grote investering is en daarom doen we er alles aan om u van het best mogelijke zonnepanelen systeem te voorzien.

Onze pluspunten

Contact

Aventurijn 808
3316 LB Dordrecht

KvK: 58.744.568
BTW: NL.0839.88.646.B03

Winkelwagen
0
Scroll naar boven