Waarom zonnepanelen?

Inmiddels is iedereen zich bewust dat we onze leefomgeving te zwaar belasten. En iedereen is bereid daar wat aan te doen. Maar duurzame oplossingen brengen vaak hoge kosten met zich mee.
Zonnepanelen zijn de afgelopen 5 jaar betaalbaar geworden niet alleen dankzij subsidies, maar ook de aanschafprijzen zijn gedaald. Zonnepanelen kunnen op een duurzame manier uw huishouden voor een groot deel van de benodigde energie voorzien zonder het milieu te belasten.

AdobeStock_489938402

Klimaat-vriendelijk

Wanneer u zelf duurzame energie opwekt spaart u het klimaat. Bij het opwekken van energie via een zonnepanelen installatie komen geen schadelijke stoffen of CO2 vrij. Ook bent u als uw eigen energieleverancier minder afhankelijk van uw huidige energieleverancier en de import van energie uit andere delen van de wereld.

pavento solar groene energie
bg1

Lange levensduur

100% groene energie bestaat helaas nog niet. Voor de productie van zonnepanelen hebben we fossiele brandstoffen nodig en deze brandstoffen zorgen voor de nodige vervuiling. Maar na ca. 2 jaar heeft een zonnepanelen installatie net zoveel energie bespaard als dat er nodig is voor de productie van de panelen. En als u dan bedenkt dat de levensduur van zonnepanelen 25 jaar bedraagt, dan kan elke opgewekte kWh in de resterende 23 productie-jaren worden beschouwd als netto milieuwinst.

Lagere energierekening

De prijs van zonnepanelen daalt nog steeds omdat de vraag naar zonnepanelen groeit en het aanbod is gestegen.
Bij Pavento Solar heeft u al een compleet pakket met 8 zonnepanelen inclusief montage voor € 3.590,- exclusief btw.

Een zonnepaneel in ons Basic pakket levert ca. 370 Wp (watt-piek) vermogen x 8 = 2960 kWh x € 0,36 (het tarief wat u normaliter betaalt aan uw energieleverancier) = een besparing van € 1.065,60 op uw jaarlijkse energierekening.

PAVENTO DOET MEER!

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw dak

Is uw dak geschikt?

Doe de
Dak-check

Zonnepanelen kopen

Pakketacties
+ montage

Laat u informeren

Vraag het
Pavento

Tips voor zonnepanelen

Er is geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. Uitzonderingen zijn bijvoorbeeld monumenten. Kijk op omgevingsloket.nl of doe navraag bij uw gemeente.

Wanneer u zelf zonnepanelen gaat plaatsen zorg dan voor voldoende ventilatie tussen de panelen en het dak en rond de omvormer. Dit voorkomt oververhitting en waarborgt een optimale werking.

Laat u adviseren door Pavento Solar in welke positie en in welk patroon de zonnepanelen het meeste rendement opleveren op uw dak. Wij adviseren u graag over de best mogelijke installatie in uw situatie.

Met zonnepanelen op uw dak bent u in feite 'ondernemer'. Dat heeft als voordeel dat u de BTW kunt terugvorderen van de belastingdienst. We adviseren u graag over de te nemen stappen.

Pavento Solar

Bij Pavento Solar zijn we ons ervan bewust dat de aanschaf van zonnepanelen een grote investering is en daarom doen we er alles aan om u van het best mogelijke zonnepanelen systeem te voorzien.

Onze pluspunten

Contact

Aventurijn 808
3316 LB Dordrecht

KvK: 58.744.568
BTW: NL.0839.88.646.B03

Winkelwagen
0
Scroll naar boven