WAAROM ZONNEPANELEN

Inmiddels is iedereen zich bewust dat we onze leefomgeving te zwaar belasten. En iedereen is bereid daar wat aan te doen. Maar duurzame oplossingen brengen vaak hoge kosten met zich mee.
Zonnepanelen zijn de afgelopen 5 jaar betaalbaar geworden niet alleen dankzij subsidies, maar ook de aanschafprijzen zijn gedaald. Zonnepanelen kunnen op een duurzame manier uw huishouden voor een groot deel van de benodigde energie voorzien zonder het milieu te belasten.

banner-duurzame-energie-3

Klimaat-vriendelijk

Wanneer u zelf duurzame energie opwekt spaart u het klimaat. Bij het opwekken van energie via een zonnepanelen installatie komen geen schadelijke stoffen of CO2 vrij. Ook bent u als uw eigen energieleverancier minder afhankelijk van uw huidige energieleverancier en de import van energie uit andere delen van de wereld.

duurzame energie
bg1

Lange levensduur

100% groene energie bestaat helaas nog niet. Voor de productie van zonnepanelen hebben we fossiele brandstoffen nodig en deze brandstoffen zorgen voor de nodige vervuiling. Maar na ca. 2 jaar heeft een zonnepanelen installatie net zoveel energie bespaard als dat er nodig is voor de productie van de panelen. En als u dan bedenkt dat de levensduur van zonnepanelen 25 jaar bedraagt, dan kan elke opgewekte kWh in de resterende 23 productie-jaren worden beschouwd als netto milieuwinst.

Lagere energierekening

De prijs van zonnepanelen daalt nog steeds omdat de vraag naar zonnepanelen groeit en het aanbod is gestegen. Bij Pavento Solar heeft u al een compleet pakket met 8 zonnepanelen inclusief montage voor € 2.900,- exclusief btw. Een zonnepaneel levert ca. 300 watt-piek vermogen x 8 = 2400 kWh x € 0,23 (het tarief wat u normaliter betaalt aan uw energieleverancier) = een besparing van
€ 552,- op uw jaarlijkse energierekening.

PAVENTO DOET MEER!

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw dak

Is uw dak geschikt?

Doe de
Dak-check

Zonnepanelen kopen

Pakketacties
+ montage

Laat u informeren

Vraag het
Pavento

Tips voor zonnepanelen

Meer informatie nodig over zonnepanelen?

Onze adviseur beantwoordt al uw vragen

Scroll naar top