Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je een offerte aanvragen? Top! Om je een passend voorstel te kunnen doen willen we graag weten in welke producten je interesse hebt en hebben we wat informatie nodig over jouw woonsituatie. Na het invullen van je gegevens ontvang je zo spoedig mogelijk een persoonlijke offerte.

Pavento doet meer..

Installateur Zonnepanelen | Warmtepompen | Airconditioning

Pavento maakt van jouw woning een energiefabriek die je warm houdt in de winter en koel in de zomer.
Een thuis is een waardevol domein. Jouw domein..
Bij Pavento begrijpen we dit en daarom doen wij er alles aan om duurzame en kostenbesparende oplossingen te bieden. Pavento installeert effectieve zonnepanelen installaties, zodat je zelf duurzame energie kan opwekken voor het verwarmen en verkoelen van jouw woning en voor de stroomvoorziening voor de (huishoudelijke) apparaten in en om het huis. Pavento doet echt meer!

JOUW HUIS
JOUW
ENERGIE
FABRIEK

Zonnepanelen

Bij Pavento Solar zijn we ons ervan bewust dat de aanschaf van zonnepanelen een grote investering is en daarom doen we er alles aan om je van het best mogelijke zonnepanelen systeem te voorzien. Een rendabele installatie begint bij deskundig advies. Lage rendementen worden niet alleen veroorzaakt door slecht materiaal, maar ook door ondeskundige montage.
Wanneer je de installatie door Pavento laat verzorgen, weet je zeker dat jouw zonnepanelen zo veel mogelijk rendement opleveren. Pavento werkt uitsluitend met betrouwbare en veilige A-merken zodat je met een gerust hart kunt wonen en leven.

EEN INVESTERING DIE GELD OPLEVERT

Betrouwbare producten

Pavento levert zonnepanelen systemen in diverse prijsklassen, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om te profiteren van duurzame energie. Pavento adviseert je graag over de meest geschikte installatie voor jouw dak.

Vakkundige installatie

Om het beste rendement uit jouw zonnepanelen te halen, kun je de installatie het beste overlaten aan de professionele installateurs van Pavento. Zo weet je zeker dat de installatie correct wordt uitgevoerd en er optimaal rendement wordt behaald.

Opbrengst controle

Via de meegeleverde app van de omvormer kun je real-time de opbrengst van jouw zonnepanelen tot op paneelniveau bekijken. Zo ben je op elk moment van de dag op de hoogte van opbrengst en kun je daar gebruik van maken.
EEN
WARM
THUIS

De Warmtepomp

Aan het overwegen om duurzaam je woning te gaan verwarmen?
Een warmtepomp is een goed alternatief voor de gasgestookte cv-ketel. Maar ook wanneer je cv-ketel nog niet aan vervanging toe zijn er mogelijkheden om toch al duurzaam te gaan verwarmen met een warmtepomp.
Het proces van een warmtepomp kan bij veel soorten warmtepompen worden omgekeerd en zijn instaat je huis te koelen in de zomer en te verwarmen in de winter.
Heb je advies nodig over de beste oplossing voor jouw woning? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

DUURZAAM VERWARMEN EN KOELEN

De manier waarop we ons huis verwarmen gaat veranderen.
Maar het maken van de overstap naar gasloos verwarmen heeft in de meeste huishoudens nogal wat voeten in de aarde. Niet alleen gezien de woonsituatie, maar ook voor de portemonnee. Met een warmtepomp gebruik je weliswaar geen gas meer, maar zonder zonnepanelen zal de rekening voor de elektra mogelijk iets stijgen. Dit is natuurlijk afhankelijk van je verbruik, maar ook de mate van isolatie van je woning speelt een grote rol.

Wanneer je woning goed is geïsoleerd zal er nauwelijks sprake zijn van een stijging in de energiekosten, want een warmtepomp verbruikt namelijk niet veel energie. In de meeste gevallen levert het zelfs een besparing op en heb je de investering in een warmtepomp snel terugverdient.

Onze omgeving zit boordevol met energie die door een warmtepomp kan worden onttrokken aan buitenlucht, bodem of ventilatielucht. Met behulp van z’n compressor is de warmtepomp in staat een zeer hoog rendement te behalen, omdat een warmtepomp zelf zeer weinig stroom verbruikt.

Er is niet veel elektriciteit nodig voor de werking van een warmtepomp. Dat betekent minder CO2 uitstoot, dus een warmtepomp is een klimaatvriendelijke oplossing.

Een warmtepomp in combinatie met een laagtemperatuurverwarming, zoals vloerverwarming, zorgt voor een constante temperatuur in huis.

Het proces van een warmtepomp kan bij veel soorten warmtepompen worden omgekeerd en zijn instaat je huis te koelen in de zomer en te verwarmen in de winter.

Gas wordt steeds duurder en er wordt steeds minder gas gewonnen in ons eigen land. Een warmtepomp werkt volledig elektrisch. Je hebt dus geen gas nodig wanneer je kiest voor deze manier van je huis verwarmen.

Het gebruik van een gasgestookte cv-ketel is niet zonder risico. Een all-electric warmtepomp is een veilige manier van verwarmen.

Duurzamer verwarmen zorgt ook voor een verbetering van je energielabel en dus ook voor de waardevermeerdering van je woning.
Op dit moment kun je nog in aanmerking komen voor een ISDE-subsidie waardoor de investering in een warmtepomp lager uitpakt. Subsidie aanvragen kan via RVO.nl

Ook wanneer je cv-ketel nog niet aan vervanging toe is kun je toch beginnen met duurzaam verwarmen van je woning en tegelijkertijd gaan besparen op je energiekosten. Het is namelijk mogelijk om een warmtepomp te combineren met je cv-ketel. We raden je in dat geval aan om te gaan voor een warmtepomp met voldoende capaciteit, zodat wanneer je cv-ketel wel aan vervanging toe is, de warmtepomp de volledige taak van het verwarmen van je huis kan overnemen.
De hybride oplossing kan ook uitkomst bieden voor woningen die (nog) niet optimaal zijn geïsoleerd of wanneer radiatoren de ruimtes verwarmen.

COOL
COOLER
COOLEST

Airconditioning

In de zomer is airconditioning onmisbaar geworden in een woning, kantoor of praktijkruimte. Het airco systeem geeft in de zomer een koele luchtstroom zodat het binnenklimaat ideaal blijft. Maar airco’s doen veel meer voor je.

Ze verwarmen in de winter, ventileren de ruimte, maar zijn ook in staat de lucht te ontvochtigen en reinigen.
Welke airconditioning bij je past is afhankelijk van een aantal factoren. Om de juiste keuze te maken, moet er rekening worden gehouden met o.a. de grootte, oftewel het aantal m3 van de ruimte waarin de airco wordt geplaatst.

ALTIJD EEN OPTIMAAL BINNENKLIMAAT

Koelen

Altijd een optimaal binnenklimaat in je woon- of werkruimte. Je kunt het systeem geheel naar eigen wens instellen.​

Ventileren

Wanneer de temperatuur goed is, maar je toch wat verfrissing kan gebruiken kun je de airco op ventileren zetten.​

Verwarmen

Het systeem zorgt niet alleen voor een prettige atmosfeer in de zomer, maar is ook in staat de ruimte te verwarmen de winter.

Ontvochtigen

Bij een hoge luchtvochtigheid kun je de airco instellen op ontvochtigen. Vaak is dit al voldoende op een benauwde zomerdag.​

Pavento Solar

Bij Pavento Solar zijn we ons ervan bewust dat de aanschaf van zonnepanelen een grote investering is en daarom doen we er alles aan om u van het best mogelijke zonnepanelen systeem te voorzien.

Onze pluspunten

Contact

Aventurijn 808
3316 LB Dordrecht

KvK: 58.744.568
BTW: NL.0839.88.646.B03

Winkelwagen
0
Scroll naar boven