Deskundig advies

Een rendabele installatie begint bij deskundig advies. Lage rendementen worden niet alleen veroorzaakt door slecht materiaal, maar ook door ondeskundige installatie. Wanneer u de installatie door Pavento laat verzorgen, weet u zeker dat uw zonnepaneleninstallatie, zo veel mogelijk rendement oplevert.

Werkwijze

De installatie van zonnepanelen

Na uw akkoord op de opdracht gaan onze werkvoorbereiders aan de slag. Zij maken een afspraak voor de installatiedatum en bestellen de zonnepanelen. Op de afgesproken datum en tijd installeren onze deskundige monteurs de zonnepanelen, de omvormer en de aansluiting op uw meterkast. Betalen doet u achteraf. We zorgen ervoor dat uw installatie binnen een dag is afgerond en u precies weet hoe uw zonnepanelen werken. Onze monteurs werken alles netjes weg en laten uw woning opgeruimd achter. Zo ondervindt u zo min mogelijk hinder en gaat u vanaf de eerste dag meteen uw eigen stroom opwekken!

Stap 1

De installateur neemt het gehele installatieproces met u door. Een belangrijke stap hierin is het bepalen waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels worden getrokken. In overleg met u wordt de beste plaats gekozen!

Stap 2

De monteurs gaan aan de slag met de installatie. Tussentijds wordt u op de hoogte gehouden over de vorderingen. De monteurs geven ook aan wat de verwachtte tijd van afronding is.

Stap 3

Zodra de installatie is afgerond, zorgen onze installateurs ervoor dat de werkplek wordt opgeruimd. We vinden het belangrijk dat er netjes wordt gewerkt en dat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden.

Stap 4

De monteur neemt het systeem met u door. De werking van zowel de zonnepanelen als de omvormer worden uitgelegd.

PAVENTO DOET MEER!

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw dak

Winkelwagen
0
Scroll naar boven