Zonnepanelen kopen van Pavento Solar

Wilt u graag zonnepanelen kopen? Dan kunt u bij Pavento Solar terecht. Met de aanschaf van zonnepanelen draagt u bij aan een duurzame wereld. Als u zelf uw stroom opwekt, dan bespaart u op de klimaatimpact. Bij het opwekken van energie dankzij de panelen, komen er geen schadelijke stoffen en CO2 vrij. Als u de installatie van uw zonnepanelen aan de medewerkers van Pavento Solar overlaat, dan weet u zeker dat uw zonnepaneleninstallatie zoveel mogelijk rendement oplevert. Bij ons staat het verlenen van topservice altijd op de eerste plek. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor professioneel en persoonlijk advies over het gebruik van zonnepanelen. Maak hiervoor telefonisch een afspraak.

Duurzame investering met zonnepanelen

Inmiddels zijn wij bewust dat wij het milieu zwaar aan het belasten zijn en daarom is heel Nederland bezig met verduurzamen. Zonnepanelen zijn de afgelopen 5 jaar gelukkig betaalbaar geworden. Niet alleen dankzij subsidie, maar ook de aanschafprijzen zijn gedaald. Als u besluit zonnepanelen te kopen, dan kunt u uw woning voor een groot deel van de benodigde energie voorzien zonder het milieu te belasten. Niet alleen bespaart u het milieu, u gaat ook al direct op uw energiekosten besparen. Dus zonnepanelen zijn goed voor het milieu én uw portemonnee!
pavento solar werking zonnepanelen

BTW-teruggave met zonnepanelen

Eén van de grootste voordelen die u krijgt als u besluit zonnepanelen te kopen, is dat u BTW kunt terugvorderen van de Belastingdienst. Als u zonnepanelen op uw dak heeft, dan is uw woning een mini-energiefabriek en dan bent u in feite ‘ondernemer.’ Daardoor mag u dus de investering bij de Belastingdienst opgeven, en dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Waarom u voor Pavento Solar kiest

Het kopen van zonnepanelen is een grote investering. Bij Pavento Solar kunt u erop rekenen dat wij er alles aan doen om u van het best mogelijke zonnepanelen systeem te voorzien. Bij ons kunt u daarom rekenen op het volgende:

Winkelwagen
0
Scroll naar boven