De kosten van zonnepanelen

Wilt u graag uw woning verduurzamen en wilt u weten wat de kosten van de zonnepanelen gaan zijn? Dan kunt u bij Pavento Solar terecht. Wanneer u zelf duurzame energie opwekt, bespaart u niet alleen op uw eigen energiekosten, maar draagt u ook bij aan een duurzamere wereld. Als u energie via zonnepanelen genereert, dan komen er geen schadelijke stoffen en CO2 vrij. Maar voordat u kunt gaan besparen, moet u natuurlijk eerst zonnepanelen aanschaffen. Bent u benieuwd naar de kosten van zonnepanelen en hoe snel u deze investering terug gaat verdienen? Lees verder of neem direct contact op met de medewerkers van Pavento Solar. Wij helpen u graag met persoonlijk en deskundig advies over zonnepanelen.

Zonnepanelen huren of kopen?

Als u besluit zonnepanelen te kopen, dan heeft u vaak de aankoop van uw zonnepanelen binnen 4 tot 8 jaar terugverdiend. Dit hangt natuurlijk af van verschillende factoren, zoals het aantal zonnepanelen, het maximale vermogen van de panelen en uw energieverbruik. Maar het is niet voor iedereen haalbaar om te investeren in zonnepanelen. Zijn de kosten van zonnepanelen voor u te hoog, maar wilt u wel graag zonnepanelen op uw dak? Dan kunt u bij Pavento Solar ervoor kiezen om zonnepanelen te huren. Op deze manier draagt u toch een steentje bij aan een duurzamere wereld én bespaard u tegelijkertijd op uw energiekosten.

HUREN

KOPEN

BTW-teruggave met zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen kunnen flink oplopen, maar wist u dat u BTW-teruggave kunt aanvragen bij de belastingdienst? Door het plaatsen van zonnepanelen is uw woning een mini-energiefabriek. Hierdoor bent u in feite ‘ondernemer.’ Dit brengt als voordeel met zich mee dat de BTW kunt terugvorderen via de Belastingdienst.

De keuze voor Pavento Solar

De aankoop van zonnepanelen is een flinke investering. Daarom doet Pavento Solar er alles aan om u van het best mogelijke zonnepanelen systeem te voorzien, zodat u het hoogst mogelijke rendement behaald! Lage rendementen worden niet alleen veroorzaakt door slecht materiaal, maar ook door ondeskundige installatie. Bij Pavento Solar werken wij daarom alleen met vakkundige installateurs. Bij ons kunt u rekenen op de volgende voordelen:
Winkelwagen
0
Scroll naar boven