Zonnepanelen kopen

bij Pavento Solar in Dordrecht

Wilt u graag zonnepanelen kopen in Dordrecht? Dan kunt u bij Pavento Solar terecht. Met de installatie van zonnepanelen, draagt u bij aan een duurzame wereld. Bij het opwekken van energie dankzij de zonnepanelen, komen er namelijk geen schadelijke stoffen of CO2 vrij. Als u de installatie van uw zonnepanelen in Dordrecht aan de installateur van Pavento Solar overlaat, dan weet u zeker dat uw zonnepanelensysteem zoveel mogelijk rendement oplevert. Bij ons staat het verlenen van een goede service altijd op de eerste plek. Daarom kunt u bij ons terecht voor persoonlijk en deskundig advies over de installatie van zonnepanelen. Maak hiervoor een afspraak of vraag direct een offerte voor uw zonnepanelen bij ons aan.

Duurzame investering met zonnepanelen

Inmiddels zijn wij er van bewust dat wij het milieu zwaar aan het belasten zijn. Zonnepanelen laten plaatsen op uw woning in Dordrecht is een belangrijke stap om dit proces te remmen. Gelukkig zijn de panelen de afgelopen 5 jaar betaalbaar geworden. Niet alleen dankzij subsidies, maar ook de aanschafprijzen zijn gedaald. Als u de panelen bij Pavento Solar koopt, kunt u erop rekenen dat wij alles van A tot Z voor u regelen. Na het plaatsen van de zonnepanelen, gaat u direct op uw energierekening besparen. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan voor uw zonnepanelen!
pavento solar werking zonnepanelen

BTW-teruggave met zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen in Dordrecht kunnen flink oplopen. Gelukkig kunt u via de belastingdienst de BTW van uw panelen terugvorderen. Als u namelijk zonnepanelen heeft laten plaatsen op uw dak, dan is uw woning in Dordrecht een mini-energiefabriek en dan bent u in feite ‘ondernemer.’ Daardoor is het mogelijk om uw investering bij de Belastingdienst op te geven en zo kunt u natuurlijk besparen op de kosten van de zonnepanelen.

Waarom u voor Pavento Solar kiest

De aanschaf van zonnepanelen is een grote investering. De medewerkers van Pavento Solar zullen er daarom alles aan doen u te voorzien van het best mogelijke zonnepanelen systeem. Onze installateur monteert uw zonnepanelen professioneel en vakkundig, zodat u het hoogst haalbare rendement met u panelen behaald. Bij ons kunt u daarom rekenen op de volgende voordelen:
Winkelwagen
0
Scroll naar boven