Zonnepanelen kopen

bij Pavento Solar nabij Nieuwegein
Zoekt u een bedrijf waar u zonnepanelen in Nieuwegein kunt kopen? Dan bent u bij Pavento Solar aan het juiste adres. Met zonnepanelen op uw dak draagt u niet alleen bij aan een duurzame wereld, maar u bespaart ook direct op uw energierekening. Dankzij Pavento Solar behaald u met de panelen het hoogst haalbare rendement, omdat onze installateur uw zonnepanelen professioneel en vakkundig monteert. Slecht rendement komt namelijk niet alleen door slechte panelen, maar ook door ondeskundige montage. Twijfel daarom niet en neem direct contact op met Pavento Solar voor vrijblijvend advies over uw zonnepanelen in Nieuwegein.

Duurzame investering met zonnepanelen in Nieuwegein

Heel Nederland is massaal gaan verduurzamen, zo ook in Nieuwegein. Inmiddels weten wij dat wij een groot aandeel hebben gehad in de opwarming van de aarde. Met het plaatsen van zonnepanelen op daken verminderen we de uitstoot van C02 en schadelijke stoffen. Niet alleen vermindert u met zonnepanelen het broeikaseffect, maar u bespaart ook op uw energierekening. Dus goed voor het milieu én uw portemonnee. Bij Pavento Solar kunt u erop rekenen dat wij alles van A tot Z voor u regelen. Twijfel dus niet en vraag vandaag nog een offerte voor uw zonnepanelen bij ons aan.
pavento solar werking zonnepanelen

BTW-teruggave met zonnepanelen

Na de aankoop van zonnepanelen in Nieuwegein, heeft u recht op BTW teruggave van de Belastingdienst. Als u zonnepanelen op uw dak laat plaatsen, wordt uw woning een mini-energiefabriek en in feite bent u dan ‘ondernemer.’ Daarom mag u de BTW van de panelen aftrekken. Zo bespaart u direct op de kosten van uw zonnepanelen, en dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Waarom u voor Pavento Solar kiest

Als u bij Pavento Solar uw zonnepanelen gaat kopen, dan kunt u erop rekenen dat onze installateur uw zonnepanelen professioneel en vakkundig monteert. Met een goede installatie van uw panelen, behaalt u ook een hoger rendement. Onze klanten verdienen vaak binnen 8 jaar de kosten van hun zonnepanelen weer terug. Daarom zullen wij er alles aan doen om u te voorzien van het best mogelijke zonnepanelen systeem. U kunt bij ons op de volgende voordelen rekenen:
Winkelwagen
0
Scroll naar boven