Zonnepanelen kopen

bij Pavento Solar nabij Rotterdam

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor op uw dak in Rotterdam? Dan kunt u bij Pavento Solar terecht. Dankzij de installatie van zonnepanelen op uw woning, belast u minder het milieu en draagt u bij aan een duurzame wereld. Bij het opwekken van stroom komen er dankzij deze panelen geen schadelijke stoffen en CO2 vrij. Gemiddeld hebben onze klanten de kosten van de zonnepanelen binnen 8 jaar terugverdient. Dit komt door onze professionele installateur die de zonnepanelen deskundig monteert, zodat uw panelen het hoogst mogelijke rendement opleveren. Bij Pavento Solar staat het verlenen van de beste service altijd op de eerste plek. Daarom kunt u bij ons een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen aanvragen of een afspraak maken voor deskundig advies over zonnepanelen in Rotterdam.

Zonnepanelen: een duurzame investering

We zijn met zijn allen massaal aan het verduurzamen in Nederland. Zonnepanelen laten plaatsen op uw dak in Rotterdam is hierbij een belangrijke stap. Gelukkig zijn de kosten van de panelen de afgelopen 5 jaar een stuk lager geworden. Niet alleen dankzij subsidies, maar ook de aanschafprijzen zijn flink gedaald. Als u bij Pavento Solar de zonnepanelen gaat kopen, dan kunt u erop rekenen dat wij alles van A tot Z voor u regelen. Twijfel daarom niet en vraag direct een offerte voor uw zonnepanelen bij ons aan!
pavento solar werking zonnepanelen

BTW-teruggave op zonnepanelen in Rotterdam

Het plaatsen van zonnepanelen kent nog een groot voordeel. Als u zonnepanelen heeft laten plaatsen op uw dak, dan wordt uw woning in Rotterdam een mini-energiefabriek. Dan bent u in feite een ‘ondernemer’ voor de Belastingdienst. Daardoor kunt u de BTW van uw panelen weer terug laten vorderen. Zo bespaart u direct op de kosten van de zonnepanelen!

De keuze voor Pavento Solar

De aankoop van zonnepanelen is voor veel mensen een grote investering. Bij Pavento Solar kunt u daarom rekenen op het best mogelijke zonnepanelen systeem in Rotterdam. Onze installateur installeert uw zonnepanelen vakkundig. Hierdoor haalt u altijd het hoogst mogelijke rendement en heeft u de panelen vaak binnen 8 jaar weer terugverdiend. U kunt bij Pavento Solar rekenen op de volgende voordelen:
Winkelwagen
0
Scroll naar boven