Zonnepanelen van Pavento Solar

Wilt u graag zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Dan bent u bij Pavento Solar aan het juiste adres. Met zonnepanelen draagt u bij aan een duurzame wereld. Wanneer u zelf duurzame energie opwekt, spaart u het klimaat. Als u namelijk energie via zonnepanelen genereert, dan komen er geen schadelijke stoffen en CO2 vrij. Als u de installatie van uw zonnepanelen overlaat aan Pavento Solar, dan weet u zeker dat uw zonnepaneleninstallatie zoveel mogelijk rendement oplevert. Bij ons staat het verlenen van de beste service voorop. Daarom kunt u bij ons terecht voor persoonlijk en deskundig advies over het gebruik van zonnepanelen. Maak hiervoor vandaag nog een afspraak!

Duurzame investering met zonnepanelen

Heel Nederland is bezig met verduurzamen, inmiddels is iedereen zich ervan bewust dat we het milieu zwaar belasten. Zonnepanelen zijn de afgelopen 5 jaren gelukkig betaalbaar geworden. Niet alleen dankzij subsidies, maar ook de aanschafprijzen zijn gedaald. Met zonnepanelen kunt u op een duurzame manier uw huishouden voor een groot deel van de benodigde energie voorzien zonder het milieu te belasten. Ook gaat u al direct op uw energiekosten besparen. Dus goed voor het milieu én uw portemonnee!
pavento solar werking zonnepanelen

BTW-teruggave met zonnepanelen

Eén van de grootste voordelen van de aanschaf van zonnepanelen is het feit dat uw woning een mini-energiefabriek wordt, en dan bent u in feite ‘ondernemer.’ Hierdoor kunt u de BTW van de panelen terug laten vorderen via de belastingdienst, en dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Waarom u voor Pavento Solar kiest

De aanschaf van zonnepanelen is een grote investering en daarom doet Pavento Solar er alles aan om u van het best mogelijke zonnepanelen systeem te voorzien. Wij streven er naar om heel Nederland te laten profiteren van duurzame energie. Daarom kunt u bij ons profiteren van de volgende voordelen:
Winkelwagen
0
Scroll naar boven