Collectieve inkoop zonnepanelen

Een duurzamere wereld begint in uw gemeente!

Samen verduurzamen en besparen

Inmiddels is iedereen zich bewust dat we onze leefomgeving te zwaar belasten. En iedereen is bereid daar wat aan te doen. Maar duurzame oplossingen brengen vaak hoge kosten met zich mee. Zonnepanelen zijn de afgelopen 5 jaar betaalbaar geworden, maar.. Pavento doet meer!
We krijgen vaak de vraag van particulieren of het mogelijk is om zonnepanelen collectief in te kopen en te laten plaatsen, maar vaak heeft men geen idee hoe dit werkt en/of er een collectiviteitsactie of korting beschikbaar is.
In week 34 – 22 tot 27 augustus 2022 gaat Pavento Solar van start met het installeren van zonnepanelen die collectief zijn ingekocht in de gemeente Sliedrecht. Dat kan betekenen dat u met een hoge korting zonnepanelen kunt aanschaffen. Hoe meer inschrijvingen Pavento Solar ontvangt, hoe meer korting er te behalen valt.

Aantal inschrijvingen
0

Hoe werkt de collectieve inkoop zonnepanelen?

Als inwoner van de gemeente Sliedrecht kunt u zich gratis en vrijblijvend inschrijven voor deze collectieve inkoop zonnepanelen. Bij inschrijving stellen we een aantal vragen over uw dak, zodat we u een passend aanbod kunnen doen.

Stap 1

Schrijf u in via het het inschrijfformulier op deze pagina. Hierin zijn wat vragen opgenomen over uw dak, zodat wij u een passend aanbod kunnen doen. Of neem telefonisch contact met ons op via 088 – 730 1000.

Stap 2

Wij nemen contact met u op om uw voorkeuren, zoals het aantal zonnepanelen en de gewenste opbrengst, te bespreken. U krijgt vervolgens een persoonlijk aanbod op maat en beslist zelf of u dit aanbod accepteert.

Stap 3

Bij akkoord komt een installateur op locatie langs voor een schouw om de situatie te bekijken en de haalbaarheid te beoordelen van de te plaatsen installatie.
Vervolgens wordt er in overleg een installatie datum ingepland.

Stap 4

Conform de gemaakte afspraken installeert Pavento Solar de zonnepanelen en profiteert u direct van uw zelf opgewekte duurzame energie. Via een app heeft u direct inzage in uw opbrengst.

Hoeveel korting krijg ik?

Bovenaan deze webpagina kunt u zien hoeveel buurtbewoners zich al hebben ingeschreven voor de collectiviteitsactie. Hoe meer inwoners uit de gemeente Sliedrecht zich inschrijven voor de collectiviteitsactie, hoe meer korting Pavento Solar kan geven.
De genoemde korting geldt per installatie.

Grijp nu uw kans om uw gemeente duurzamer te maken en bespaar tegelijkertijd op uw energiekosten!

Bij 10 tot 50 inschrijvingen
€ 150,00 korting
Bij 51 tot 80 inschrijvingen
€ 200,00 korting
Bij 81 tot 110 inschrijvingen
€ 250,00 korting
Bij 111+ inschrijvingen
€ 250,00 korting + dinerbon La Cubanita t.w.v. € 50,-

BTW-teruggave

Eigenaren van zonnepanelen kunnen de BTW over de aanschaf van hun systeem terugkrijgen via Belastingdienst. Wanneer u zich inschrijft als deelnemer van deze collectieve inkoop, adviseren wij u graag over de te nemen stappen voor het terugvorderen van de BTW of u kunt gebruiken van onze BTW-teruggave dienst.

JA, ik doe mee!

Alles over zonnepanelen

U ontvangt een compleet zonne-energie systeem van goede kwaliteit, inclusief montage, monitoring en garantie. Ook regelt Pavento Solar de BTW teruggave voor zonder extra kosten.
Op de meeste koopwoningen kunnen zonnepanelen geïnstalleerd worden. Uw dak hoeft niet perse op het zuiden te liggen. Wel moet u zelf eigenaar zijn van het dak. Tijdens het invullen van het inschrijfformulier stellen we ook enkele vragen over uw dak, zodat we u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Dat is afhankelijk van een aantal factoren zoals o.a. de ligging van het dak en het aantal zonnepanelen. We rekenen het graag voor u uit en met onze dak-check kunt u direct controleren of uw dak geschikt is voor zonnepanelen.

Onze meest verkochte pakketten

Onderstaande pakketten zijn de systemen die we in de praktijk het meest installeren op de daken van particuliere woningen.
We noemen de prijzen o.b.v. pakketten met 8, 10 en 12 zonnepanelen. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor meer of minder zonnepanelen of maatwerk. Pavento Solar werkt uitsluitend met A-merken zonnepanelen, omvormers en montagesystemen, waardoor we garant staan voor betrouwbare installaties.

Actiepakket BASIC

3.590,-

Verwachte opbrengst p/j
2.960 kWh
Kosten 2.960 kWh leverancier
€ 1.065,60*
Kosten complete installatie
€ 3.590,00*
Terugverdientijd (3.590 / 1.065,60)
3,4 jaar

Bij 10 zonnepanelen € 4.390,-
Bij 12 zonnepanelen € 4.900,-

Actiepakket PREMIUM

4.900,-

Verwachte opbrengst p/j
3.240 kWh
Kosten 3.240 kWh leverancier
€ 1.166,40*
Kosten complete installatie
€ 4.900,00*
Terugverdientijd (4.900 / 1.166,40)
4,2 jaar

Bij 10 zonnepanelen € 5.900,-
Bij 12 zonnepanelen € 6.690,-

Winkelwagen
0
Scroll naar boven